DROOM ‘R OVER

Wanneer u de titel uitspreekt, hoort u dan Droom ‘r over of Droomrover? Het leuke is dat het in beide gevallen goed is; het boek DROOM ‘R OVER gaat over (toekomst)dromen en  over droomrovers. Droomrovers kunnen dromen van kinderen in rook doen opgaan door bijvoorbeeld te zeggen dat hun wensen of plannen niet realiseerbaar zijn.

DROOM ‘R OVER begint met een man die tijdens één van zijn vele reizen de hoogste waterval ter wereld bezoekt. De aanblik van die waterval doet hem terugdenken aan een kleine waterval in Frankrijk, waar hij vroeger met zijn vakantievriendinnetje heen ging. Hij vraagt zich af hoe het nu met dat meisje is.

Dan volgt het verhaal over Paula en Martijn. Zij ontmoetten elkaar elke zomer op een Franse camping. De laatste drie dagen dat ze elkaar zagen, waren anders dan anders. Niet alleen omdat ze nieuwe gevoelens voor elkaar ontdekten, maar ook omdat er angstaanjagende dingen gebeurden die ze niet konden verklaren. Paula en Martijn moesten in die dagen afrekenen met hun grootste vijand… Maar wie of wat is dat?

DROOM ‘R OVER  is een hartverwarmend boek vol dwaasheid en diepgang.

Bij het schrijven ging ik uit van meiden in de leeftijd van 11 tot en met 15 jaar.  Het boek blijkt nu voor een grotere doelgroep geschikt te zijn; ook jongens en volwassenen lezen het in één keer uit.  Het is tijdloos; spannend, een beetje griezelig en een tikje romantisch.

Het verhaal brengt een mooie boodschap: volg je eigen toekomstdromen.

DROOM ‘R OVER :  €15,00. (met korting €13,00)
Hardcover, 148 blz.

U kunt het boek hier bestellen.

Advertenties

Over tinexpression

Tine is getrouwd en heeft drie kinderen. Ze is auteur van DROOM 'R OVER (jeugd 11-15 jaar), NABIJ DE LIEFDE (gedichtenboekje), en Reset (filosofische roman). Daarnaast ontwikkelt ze nieuwe spellen op maat die gevoelige onderwerpen bespreekbaar maken, geeft studiebegeleiding en doet photoshoots.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized en getagged met , , , . Maak dit favoriet permalink.

Een reactie op DROOM ‘R OVER

  1. Sjoukje zegt:

    Hallo Tine,
    Je boek heb ik gekocht bij Umai tijdens de week van de opvoeding waar ik als vrijwilligster aanwezig was. Je vertelde dat het een boek voor de jeugd was maar ik wilde hem toch wel heel graag lezen. Intussen heb ik het boek uit en vond het een geweldig boek.
    Dank je wel voor het persoonlijk signeren.
    Groetjes Sjoukje Oost

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s