Gezamenlijke foto-expositie

reclame gezamenlijke expositie2

Zaterdag 21 en zondag 22 september exposeren Rob Ijsselstein en ik een gedeelte van ons (foto)werk in twee garages naast elkaar.

Rob IJsselstein is fotograaf; zijn foto’s laten meestal landschappen zien van natuur of steden, maar soms ook portretten of abstracten. Hij heeft het afgelopen jaar een fotoboek over Alphen gemaakt (intussen uitverkocht) en vele malen geëxposeerd. Veel Alphenaren en anderen hebben zijn cursussen gevolgd. Informatie hierover en enkele fotogalerieën zijn te vinden op zijn website: www.fotosvanrob.nl.

Tijdens de Kunstroute presenteert hij groot-formaat foto’s van Alphen, maar ook andere foto’s. Verder kun je ansichtkaarten en diashows van Alphen op USB-stick krijgen.

Vragen over fotografie en je camera? Rob zal ze graag beantwoorden en verdere tips geven. Neem je eigen fototoestel mee, op verzoek geeft hij tips over de bediening, of over andere aspecten van het maken van foto’s!

Zelf laat ik een paar nieuwe artprints zien, waarin mijn tekeningen, foto’s en tekst zijn gecombineerd. Vrijheid en vertrouwen blijf ik belangrijke thema’s vinden en deze thema’s zijn dan ook nu weer hierin terug te vinden.

Verder zal mijn jeugdboek DROOM ‘R OVER (12-15 jaar) met korting te koop zijn tijdens de expositie. (12 euro ipv 15 euro) en ook mijn gedichtenbundeltje Nabij de Liefde (5 euro ipv 7,50 euro)

twee boeken

We hebben een partytent voor als het nat is, zodat je ook buiten droog koffie en/of thee kunt drinken. Parkeren kan op het pleintje voor de garages of elders in de buurt. Het adres is: Doornenburg 62 in Alphen aan den Rijn. Ten slotte: je kunt een bezoek aan ons ook combineren met bezoeken aan andere kunstenaars in de buurt en/of in het centrum. De Kunstroute wordt georganiseerd door de STA-ART, zie hun website: http://www.staa.nl/nieuws/136-kunstroute-alphen-aan-den-rijn-2013

Kom je kijken?

Groeten,

Tine de Jong-Veenstra

Advertenties

Over tinexpression

Tine is getrouwd en heeft drie kinderen. Ze is auteur van DROOM 'R OVER (jeugd 11-15 jaar), NABIJ DE LIEFDE (gedichtenboekje), en Reset (filosofische roman). Daarnaast ontwikkelt ze nieuwe spellen op maat die gevoelige onderwerpen bespreekbaar maken, geeft studiebegeleiding en doet photoshoots.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s